Facebook, INstagram, Youtube hirdetés

Hirdetni szeretnéd vállalkozásodat a Facebookon, Instagramon vagy YouTube-on? Szöveges, képes és videós hirdetéseket készítünk a Facebookra és Instagramra, hogy növeljük vállalkozásod a bevételeit. Elkészítjük YouTube videóidat és videós hirdetéseket futtatunk vállalkozásod számára.

 

Facebook hirdetés

A Facebook reklám azért hasznos vállalkozásod számára, mert ezzel hirdetni tudod termékeidet és szolgáltatásaidat költséghatékony módon, illetve növelni tudod a céges Facebook profil lájkolóinak és követőinek számát. A Facebook hirdetés pár nap alatt elkészül, rugalmasan szabályozható a hirdetésre fordított költség, és a Facebook reklám bármikor módosítható vagy akár leállítható.

A Facebook hirdetés lehet kép vagy videó formátumú is, már meglévő képekkel és videókkal is tudunk dolgozni, de akár új fotókat és videókat is készíthetünk neked a Facebook reklámhoz.

 

Instagram hirdetés

Az Instagram hirdetés is a Facebook Vállalkozáskezelő felületén keresztül futtatható. Az Instagram reklám nagyon jó eszköz a vállalkozás népszerűsítésére, a termékeid vagy szolgáltatásaid népszerűsítésére. Az Instagram hirdetés pár nap alatt elkészül, a reklámra fordított költség rugalmasan változtatható, az Instagram reklám bármikor módosítható vagy leállítható.

Az Instagram hirdetés elsősorban kép vagy videó formátumú rövid szöveggel. Már meglévő képekkel és videókkal is tudunk dolgozni, de akár új fotókat és videókat is készíthetünk neked az Instagram reklámhoz.

 

YouTube videó hirdetés

A YouTube videó hirdetés azért hasznos a vállalkozás számára, mert könnyen fogyasztható videós formátumban tudják bemutatni a vállalkozás termékeit vagy szolgáltatásait.

A két leggyakrabban használt YouTube reklám a következő:

  • A Bumper olyan YouTube videó hirdetés, ami más YouTube videók lejátszása előtt jelenik meg, legfeljebb 6 másodperc hosszú, és nem lehet átugrani, tehát mindenki végignézi a hirdetést, akinek a youTube megmutatja a YouTube reklámot.
  • Az In-Stream vagy Preroll hirdetés tetszőleges hosszúságú YouTube videó hirdetés, de ezt át lehet ugrani, és más YouTube videók lejátszása előtt vagy közben jelenik meg.

A YouTube videó hirdetés elkészítéséhez már meglévő videót is tudunk használni, de sokszor növeli a kampány eredményességét, hogyha kifejezetten a YouTube tartalomfogyasztási szokásokra, és az egyes hirdetési formátumokra szabott videót forgatunk vállalkozásod számára.

Referenciák

very important planet image film brandrambo

KASSAI KLÍMA

Facebook és Google kereső hirdetések

diabnavigátor

DiabNavigátor

Közösségi média kezelés, videó- és tartalomgyártás, hirdetések, weboldal és webshop készítés

Lumiere Filmiskola

Toborzó kampány, hirdetések

Príma Wellness

Közösségi média kezelés, hirdetések

Buda Gourmet Bistro

Közösségi média kezelés, hirdetések

Tifi's Snack

Közösségi média kezelés, hirdetések