Google keresőhirdetés

Első helyen szeretnél lenni a Google keresőben? A Google keresőhirdetés kiváló lehetőséget biztosít vállalkozásod számára, hogy az első találati helyeken szerepelj a Google keresőben.

 

Google keresőhirdetés

A Google keresőhirdetés azért jó, mert garantáltan a Google kereső első néhány helyén tud megjelenni vállalkozásod akkor is, ha kevésbé jó a weboldalad keresőoptimalizálása (SEO). A Google hirdetés mindig a Google Ads (vagy régen Google AdWords) rendszerében készül el, így mindig létre kell hoznunk első lépésként a Google Ads fiókot (vagy régen Google AdWords fiókot) a vállalkozás számára, hogy Google hirdetés tudjon készülni.

 

Google hirdetés ára

A Google hirdetés megjelenítéséért nem kell fizetni a Google-nek, csak akkor történik díjszámítás, ha átkattintás is történik, azaz az emberek rá is kattintanak a Google hirdetésre. Az átkattintások ára nagyon sokmindentől függ: a hirdetés szövegétől, a kulcsszavaktól, a célközönség beállításaitól, a kizárásoktól, a weboldalad minőségétől és attól is, hogy a konkurenciád mennyire aktívan hirdet ugyanazokra a kulcsszavakra a Google Ads (vagy régen Google AdWords) rendszerében, és hogy az adott hirdetés milyen minőségi mutatókkal bír.

 

konverziós célok

A különböző konverziós célok beállításával még tovább tudjuk optimalizálni a keresőhirdetés teljesítményét, hogy olyan felhasználók lássák a hirdetést, akik a legnagyobb valószínűséggel nem csak rákattintanak, hanem vásárolnak is nálad.

 

kampány optimalizálás

A Google keresőhirdetés kampányokat hónapról-hónapra monitorozzuk és finomhangoljuk, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. Ilyenkor változtatunk a hirdetésben használt kulcsszavakon, célcsoportbeállításon, hirdetésszövegen, hogy hónapról-hónapra olcsóbb átkattintási árakat, és jobb konverziós eredményeket érjünk el vállalkozás számára.

Referenciák

DiabNavigátor

Közösségi média kezelés, videó- és tartalomgyártás, hirdetések, weboldal és webshop készítés

Lumiere Filmiskola

Toborzó kampány, hirdetések