Google keresőhirdetés

Első helyen szeretnél lenni a Google keresőben? A Google keresőhirdetés kiváló lehetőséget biztosít vállalkozásod számára, hogy az első találati helyeken szerepelj a Google keresőben.

 

Google keresőhirdetés

A Google keresőhirdetés azért jó, mert garantáltan a Google kereső első néhány helyén tud megjelenni vállalkozásod akkor is, ha kevésbé jó a weboldalad keresőoptimalizálása (SEO). A Google hirdetés mindig a Google Ads (vagy régen Google AdWords) rendszerében készül el, így mindig létre kell hoznunk első lépésként a Google Ads fiókot (vagy régen Google AdWords fiókot) a vállalkozás számára, hogy Google hirdetés tudjon készülni.

 

Google hirdetés ára

A Google hirdetés megjelenítéséért nem kell fizetni a Google-nek, csak akkor történik díjszámítás, ha átkattintás is történik, azaz az emberek rá is kattintanak a Google hirdetésre. Az átkattintások ára nagyon sokmindentől függ: a hirdetés szövegétől, a kulcsszavaktól, a célközönség beállításaitól, a kizárásoktól, a weboldalad minőségétől és attól is, hogy a konkurenciád mennyire aktívan hirdet ugyanazokra a kulcsszavakra a Google Ads (vagy régen Google AdWords) rendszerében, és hogy az adott hirdetés milyen minőségi mutatókkal bír.

 

konverziós célok

A különböző konverziós célok beállításával még tovább tudjuk optimalizálni a keresőhirdetés teljesítményét, hogy olyan felhasználók lássák a hirdetést, akik a legnagyobb valószínűséggel nem csak rákattintanak, hanem vásárolnak is nálad.

 

kampány optimalizálás

A Google keresőhirdetés kampányokat hónapról-hónapra monitorozzuk és finomhangoljuk, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. Ilyenkor változtatunk a hirdetésben használt kulcsszavakon, célcsoportbeállításon, hirdetésszövegen, hogy hónapról-hónapra olcsóbb átkattintási árakat, és jobb konverziós eredményeket érjünk el vállalkozás számára.

Referenciák

very important planet image film brandrambo

KASSAI KLÍMA

Facebook és Google kereső hirdetések

diabnavigátor

DiabNavigátor

Közösségi média kezelés, videó- és tartalomgyártás, hirdetések, weboldal és webshop készítés

Lumiere Filmiskola

Toborzó kampány, hirdetések