MARKETING tanácsadás

A marketing tanácsadás során átbeszélünk mindent a vállalkozásoddal kapcsolatban, ami a marketing és kommunikáció területén felmerülhet.

 

SWOT-analízis

Ha nem vagy biztos benne, hogy mik vállalkozás erősségei, gyengeségei, mik a rá leselkedő üzleti veszélyek és mik a lehetőségek, amiket kiaknázva fejlődni tud, akkor elkészítünk egy SWOT-analízist a vállalkozás számára, amiből válaszokat kapsz mindenre. Ez segít tisztán látni azt, hogy jelenleg hol áll a vállalkozásod, mit kell javítanod, és mik azok a lehetőségek, amiket kihasználva fejlődni tud a vállalkozás, és még több bevételt, még több profitot hoz majd számodra.

 

Célközönség, célcsoport meghatározás

A vállalkozás adottságait, az értékesített termékeket és szolgáltatásokat, valamint a piaci igényeket felmérve pontosan meghatározzuk, hogy ki lehet a vállalkozás célközönsége, hogy pontosan tudd, kiknek tudod sikeresen eladni a termékeidet vagy szolgáltatásaidat.

 

Marketingkommunikációs stratégia

Meghatározzuk a vállalkozás üzleti és kommunikációs céljait, amire felépítjük a vállalkozás marketingkommunikációs stratégiáját.

 

Csatornastratégia

Meghatározzuk, hogy milyen kommunikációs csatornákat érdemes használni a különböző célcsoportok számára, legyen az közösségi média (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn) vagy egyéb, de ugyanolyan fontos csatornák, mint a vállalkozás holnlapja, hírlevél, PR-cikk, natív hirdetés, stb.

 

Hirdetési stratégia

Hirdetésekre szükséged van, és mi segítünk abban, hogy a lehető legkevesebb pénzből a legjobb eredményeket érd el. Az üzleti és kommunikációs célok alapján elkészítjük a vállalkozás hirdetési stratégiáját, hogy hatékonyan tudjunk hirdetni a Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn közösségi oldalakon vagy a Google keresőben.

 

Tartalomstratégia

Elkészítünk egy tartalomstratégiát, ami pontosan megmondja azt, hogy milyen témákkal tudod megszólítani a célcsoportot, és melyik kommunikációs csatornán (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, weboldal, blog, hírlevél, stb.) milyen típusú tartalmakat tudsz hatékonyan használni, legyen az szöveges, képes vagy videós tartalom.

Referenciák

DiabNavigátor

Közösségi média kezelés, videó- és tartalomgyártás, hirdetések, weboldal és webshop készítés

Lumiere Filmiskola

Toborzó kampány, hirdetések

Príma Wellness

Közösségi média kezelés, hirdetések

Buda Gourmet Bistro

Közösségi média kezelés, hirdetések

Tifi's Snack

Közösségi média kezelés, hirdetések