MARKETING tanácsadás

A marketing tanácsadás során átbeszélünk mindent a vállalkozásoddal kapcsolatban, ami a marketing és kommunikáció területén felmerülhet.

 

SWOT-analízis

Ha nem vagy biztos benne, hogy mik vállalkozás erősségei, gyengeségei, mik a rá leselkedő üzleti veszélyek és mik a lehetőségek, amiket kiaknázva fejlődni tud, akkor elkészítünk egy SWOT-analízist a vállalkozás számára, amiből válaszokat kapsz mindenre. Ez segít tisztán látni azt, hogy jelenleg hol áll a vállalkozásod, mit kell javítanod, és mik azok a lehetőségek, amiket kihasználva fejlődni tud a vállalkozás, és még több bevételt, még több profitot hoz majd számodra.

 

Célközönség, célcsoport meghatározás

A vállalkozás adottságait, az értékesített termékeket és szolgáltatásokat, valamint a piaci igényeket felmérve pontosan meghatározzuk, hogy ki lehet a vállalkozás célközönsége, hogy pontosan tudd, kiknek tudod sikeresen eladni a termékeidet vagy szolgáltatásaidat.

 

Marketingkommunikációs stratégia

Meghatározzuk a vállalkozás üzleti és kommunikációs céljait, amire felépítjük a vállalkozás marketingkommunikációs stratégiáját.

 

Csatornastratégia

Meghatározzuk, hogy milyen kommunikációs csatornákat érdemes használni a különböző célcsoportok számára, legyen az közösségi média (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn) vagy egyéb, de ugyanolyan fontos csatornák, mint a vállalkozás holnlapja, hírlevél, PR-cikk, natív hirdetés, stb.

 

Hirdetési stratégia

Hirdetésekre szükséged van, és mi segítünk abban, hogy a lehető legkevesebb pénzből a legjobb eredményeket érd el. Az üzleti és kommunikációs célok alapján elkészítjük a vállalkozás hirdetési stratégiáját, hogy hatékonyan tudjunk hirdetni a Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn közösségi oldalakon vagy a Google keresőben.

 

Tartalomstratégia

Elkészítünk egy tartalomstratégiát, ami pontosan megmondja azt, hogy milyen témákkal tudod megszólítani a célcsoportot, és melyik kommunikációs csatornán (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, weboldal, blog, hírlevél, stb.) milyen típusú tartalmakat tudsz hatékonyan használni, legyen az szöveges, képes vagy videós tartalom.

Referenciák

diabnavigátor

DiabNavigátor

Közösségi média kezelés, videó- és tartalomgyártás, hirdetések, weboldal és webshop készítés

Lumiere Filmiskola

Toborzó kampány, hirdetések

Príma Wellness

Közösségi média kezelés, hirdetések

Buda Gourmet Bistro

Közösségi média kezelés, hirdetések

Tifi's Snack

Közösségi média kezelés, hirdetések