Videó készítés és filmforgatás

Egy image film a vállalkozás vagy a termékek és szolgáltatások bemutatásának kiváló eszköze, amit tudsz használni a vállalkozás közösségi média oldalain, a honlapján, vagy bárhol. Ha reklám videó forgatásra van szükséged, akkor a kisfilm vagy videó használható fizetett hirdetésként a Facebook, Instagram vagy YouTube felületein.

 

Videó készítés vállalkozásodnak

  • vállalkozást bemutató film
  • üzletbemutató vagy szalonbemutató film
  • termékbemutató film
  • szolgáltatásbemutató videó
  • PR film
  • reklám film
  • videó interjú
  • eseményvideó

 

Járj a konkurencia előtt!

Mivel még kevés vállalkozás használ profi videós tartalmakat, így mindenféleképpen a konkurenseid elé kerülhetsz, ha jó minőségű image filmeket, cégbemutató videókat készítünk neked a vállalkozás számára. Egy jó minőségű videó egyből minőséget és megbízhatóságot sugall a cégedről, ráadásul nagyon sokféle, összetett mondanivalót is képes átadni, hiszen a videó, a hang, a hangban elhangzó szöveg, feliratok komplex eszköztára mind rendelkezésünkre áll egy videón belül.

 

Drága vagy olcsó?

A videó vagy filmek gyártása önmagában magasabb költséggel jár, mint Facebook és Instagram hirdetések elkészítése, de hosszú távon sokkal kifizetődőbb lesz a céged számára. Egy videót éveken keresztül tudsz használni, mert nem csak a Facebook, Instagram oldaladra tudod feltölteni, hanem a YouTube-ra feltöltve az idők végezetéig mindig elérhető lesz a kíváncsi érdeklődőknek, és a YouTube algoritmusa folyamatosan fogja ajánlani ingyen a vállalkozásod termékeire vagy szolgáltatásaira fogékony célközönséged számára a videót vagy filmet. A weboldaladon is tudod majd használni a videót, illetve bármilyen rendezvényen, eseményen, is lejátszhatod, kiteheted az üzletedbe tévéképernyőre, sőt, sales prezentációkban is felhasználhatod, hiszen egy videó nagyon sok mindent el tud mondani a vállalkozásodról. Ráadásul a videót bármikor tudod hirdetésként futtatni, és egy megtekintés ára töredéke annak, mintha képes hirdetéseket adnál fel a Facebookon vagy az Instagramon. Összességében tehát lehet, hogy maga a gyártási költsége magasabb a videónak, de sokkal hosszabb távon tudod használni, sokkal több helyen és eseményen, és lényegesen alacsonyabb költséget jelent, ha hirdetésként is felhasználod a filmet vagy videót a vállalkozásod számára.

 

Az emberek imádják a Videót

Az emberek médiafogyasztása egyre inkább a videós és filmes tartalmak felé tolódik el, gondoljunk csak a YouTube egyre növekvő népszerűségére, a Facebook videók növekvő számára, illetve az Instagram számtalan videós tartalmára (Story, Reel, hírfolyam videó). A következő években ez a trend folytatódni fog, és egy idő után egyszerűen megkerülhetetlenné válik a videós tartalmak gyártása a vállalkozások számára. Ha most kezded el felépíteni a videós tartalmaidat, akkor a konkurenciád elé kerülhetsz, és jó pozícióból indulsz, mikor a jó minőségű videós és filmes tartalmak már alapkövetelménnyé válnak a fogyasztók fejében.

 

A diverzifikáció nagyobb elérést hoz

Minél változatosabb formákban és csatornákon találkozik a leendő vásárlód a szolgáltatásoddal vagy termékeddel, annál nagyobb az esélye, hogy vásárolóddá vagy ügyfeleddé válik. A videó vagy film egy lehetséges új csatorna arra, hogy több embert elérjen a vállalkozásod, és könnyen és olcsón beilleszthető a marketing tevékenységedbe.

 

Fel tudod használni a marketing stratégiádban

Egy jó minőségű videó hosszú távon felhasználható a céged marketingstratégiájában. Ott lehet a honlapodon és YouTube csatornádon, tudsz vele sales prezentációkat tartani, tudod vetíteni rendezvényeken. A film vagy videó éveken keresztül kiváló eszköz lesz arra, hogy a vállalkozásodat népszerűsítse és új vevőket, ügyfeleket szerezzen neked.

 

Profi videó és filmkészítés rád szabva

A film vagy videó koncepcióját teljesen a vállalkozásodra szabjuk, veled egyeztetve találjuk ki a videó készítés során, hogy biztosan olyan film vagy videó készüljön, amivel elégedett vagy. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk, hogy mielőbb megkaphasd profi minőségű filmedet. Profi kamerákkal, fény- és hangtechnikai eszközökkel, csúcsminőségben, akár 4K felbontásban készül minden kisfilm, reklám, image film vagy videó.

Referenciák

CrossTR image film brandrambo

Cross TR

Image film Török Roland crossfit edzőnek

very important planet image film brandrambo

Corvin Barber

Image film a Corvin Barber borbély szalonnak

very important planet image film brandrambo

Very Important Planet

Bemutatkozó image film és videóriportok a thevip.hu online újság részére