Videó készítés és filmforgatás

Egy image film a vállalkozás vagy a termékek és szolgáltatások bemutatásának kiváló eszköze, amit tudsz használni a vállalkozás közösségi média oldalain, a honlapján, vagy bárhol. Ha reklám videó forgatásra van szükséged, akkor a kisfilm vagy videó használható fizetett hirdetésként a Facebook, Instagram vagy YouTube felületein.

 

Videó készítés vállalkozásodnak

  • vállalkozást bemutató film
  • üzletbemutató vagy szalonbemutató film
  • termékbemutató film
  • szolgáltatásbemutató videó
  • PR film
  • reklám film
  • videó interjú
  • eseményvideó

 

Járj a konkurencia előtt!

Mivel még kevés vállalkozás használ profi videós tartalmakat, így mindenféleképpen a konkurenseid elé kerülhetsz, ha jó minőségű image filmeket, cégbemutató videókat készítünk neked a vállalkozás számára. Egy jó minőségű videó egyből minőséget és megbízhatóságot sugall a cégedről, ráadásul nagyon sokféle, összetett mondanivalót is képes átadni, hiszen a videó, a hang, a hangban elhangzó szöveg, feliratok komplex eszköztára mind rendelkezésünkre áll egy videón belül.

 

Drága vagy olcsó?

A videó vagy filmek gyártása önmagában magasabb költséggel jár, mint Facebook és Instagram hirdetések elkészítése, de hosszú távon sokkal kifizetődőbb lesz a céged számára. Egy videót éveken keresztül tudsz használni, mert nem csak a Facebook, Instagram oldaladra tudod feltölteni, hanem a YouTube-ra feltöltve az idők végezetéig mindig elérhető lesz a kíváncsi érdeklődőknek, és a YouTube algoritmusa folyamatosan fogja ajánlani ingyen a vállalkozásod termékeire vagy szolgáltatásaira fogékony célközönséged számára a videót vagy filmet. A weboldaladon is tudod majd használni a videót, illetve bármilyen rendezvényen, eseményen, is lejátszhatod, kiteheted az üzletedbe tévéképernyőre, sőt, sales prezentációkban is felhasználhatod, hiszen egy videó nagyon sok mindent el tud mondani a vállalkozásodról. Ráadásul a videót bármikor tudod hirdetésként futtatni, és egy megtekintés ára töredéke annak, mintha képes hirdetéseket adnál fel a Facebookon vagy az Instagramon. Összességében tehát lehet, hogy maga a gyártási költsége magasabb a videónak, de sokkal hosszabb távon tudod használni, sokkal több helyen és eseményen, és lényegesen alacsonyabb költséget jelent, ha hirdetésként is felhasználod a filmet vagy videót a vállalkozásod számára.

 

Az emberek imádják a Videót

Az emberek médiafogyasztása egyre inkább a videós és filmes tartalmak felé tolódik el, gondoljunk csak a YouTube egyre növekvő népszerűségére, a Facebook videók növekvő számára, illetve az Instagram számtalan videós tartalmára (Story, Reel, hírfolyam videó). A következő években ez a trend folytatódni fog, és egy idő után egyszerűen megkerülhetetlenné válik a videós tartalmak gyártása a vállalkozások számára. Ha most kezded el felépíteni a videós tartalmaidat, akkor a konkurenciád elé kerülhetsz, és jó pozícióból indulsz, mikor a jó minőségű videós és filmes tartalmak már alapkövetelménnyé válnak a fogyasztók fejében.

 

A diverzifikáció nagyobb elérést hoz

Minél változatosabb formákban és csatornákon találkozik a leendő vásárlód a szolgáltatásoddal vagy termékeddel, annál nagyobb az esélye, hogy vásárolóddá vagy ügyfeleddé válik. A videó vagy film egy lehetséges új csatorna arra, hogy több embert elérjen a vállalkozásod, és könnyen és olcsón beilleszthető a marketing tevékenységedbe.

 

Fel tudod használni a marketing stratégiádban

Egy jó minőségű videó hosszú távon felhasználható a céged marketingstratégiájában. Ott lehet a honlapodon és YouTube csatornádon, tudsz vele sales prezentációkat tartani, tudod vetíteni rendezvényeken. A film vagy videó éveken keresztül kiváló eszköz lesz arra, hogy a vállalkozásodat népszerűsítse és új vevőket, ügyfeleket szerezzen neked.

 

Profi videó és filmkészítés rád szabva

A film vagy videó koncepcióját teljesen a vállalkozásodra szabjuk, veled egyeztetve találjuk ki a videó készítés során, hogy biztosan olyan film vagy videó készüljön, amivel elégedett vagy. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk, hogy mielőbb megkaphasd profi minőségű filmedet. Profi kamerákkal, fény- és hangtechnikai eszközökkel, csúcsminőségben, akár 4K felbontásban készül minden kisfilm, reklám, image film vagy videó.

Referenciák

hungarikumokkal a világ körül

Hungarikumokkal a világ körül

A TV2-n futó sorozat 8 epizódjainak vágása, finiselése

sce

Sportos Cukros

Küzdők című riportfilm sorozat a Sportos Cukorbetegek Egyesületének

CrossTR image film brandrambo

Cross TR

Image film Török Roland crossfit edzőnek

very important planet image film brandrambo

Corvin Barber

Image film a Corvin Barber borbély szalonnak

very important planet image film brandrambo

Very Important Planet

Bemutatkozó image film és videóriportok a thevip.hu online újság részére

diabnavigátor

DiabNavigátor

YouTube csatorna intro videó a DiabNavigátor számára